Voor energie-efficiënte bedrijven

Energiekosten besparen, het werkcomfort verhogen en de klant ontzorgen via onze energiebesparende producten. Dat is ons doel. Samen werken wij aan een win-win situatie en dat met interessante betalingsmogelijkheden. “Al vanaf de eerste dag verlagen we de energiekosten, betalen doet u later.”

De specialiteit

Niet alleen onze hoogkwalitatieve energiebesparende producten voor Relighting, maar ook onze betalingsmogelijkheden. Naast de aankoop kan u bij ons terecht voor een operationele renting of financiële leasing. U betaalt met andere woorden met de opbrengst die u haalt door te snoeien in uw energieverbruik. Kan het nog mooier? Wij financieren uw energie-efficiëntie investeringen en u betaalt met de besparing op uw energiekosten. U krijgt garanties op vlak van energiebesparingen, comfort, onderhoud en vervangingen tegen een vaste kost. Wij nemen de technische en economische risico’s van het beheer van uw energie-installaties voor onze rekening. Extra bonuspunt is dat u zich niet meer moet concentreren op uw energiebeheer. U kunt u focussen op de kernactiviteit van uw bedrijf. Wij ontzorgen u graag op het vlak van energieverbruik en de daaraan gekoppelde kosten van investering, onderhoud en herstelling.

Onze garantie

Bij een transformatie naar ledverlichting heeft u een terugverdientijd van minder dan vijf jaar door een jaarlijkse energiebesparing van 45 tot 55 %. Onze ledverlichting is voor alle toepassingen: industrie, retail, kantoor, school, sport en ontspanning … Dit voor zowel binnen als buiten.

Ook leggen wij een jarenlange expertise voor inzake ventilatiesystemen, WKK en gascondensatieketels. Telkens weer is er de mogelijkheid van operationele renting, financiële leasing of afnamecontracten van geproduceerde energie.

Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende audit