Voor uw energieopslag

Hoezo zonnepanelen zijn niet meer rendabel? Met de batterijen van Alpha ESS genereert u een maximaal gebruik van de opgewekte elektriciteit. Dankzij een thuisbatterij kunt u het overschot aan opgewekte hernieuwbare energie opslaan en gebruiken als de zon niet voldoende zijn best doet.

De specialiteit

Cose-ESC staat garant voor maatwerk. Wij berekenen welke thuisbatterij het beste geschikt is voor uw gezinssituatie en verbruik. Met Alpha ESS haalt u een batterij in huis van een Duitse fabrikant die zich al tien jaar richt op deze nieuwe markt.

De drie topingredi├źnten voor het Alpha ESS-recept zijn veiligheid, rendabiliteit en zorgeloosheid. Zo zijn deze kobaltvrije batterijen niet ontvlambaar wat bovendien ook uw verzekeringsmakelaar interessant zal vinden. Deze batterijen zijn bovendien uitgerust dat ze het nieuwe capaciteitstarief (dat er midden 2022 gaat aankomen), volledig onder controle gaat houden. Dit onder meer door middel van een ingebouwde weerapplicatie en ze houden ook nog eens rekening met het verbruiksprofiel per gezin. Via de AlphaCloud app heeft u een volledige controle over uw energieverbruik. Een cycli van meer dan 10.000 is gegarandeerd, en een DOD van 86% na 10 jaar. Goed om weten is dat noodstroom kan voorzien worden bij een panne.

En dan verdeelt Alpha ESS ook nog een eigen modulerende laadpaal.

 

Proficiat alvast met uw stap dichter naar een duurzame leefomgeving!